Disclaimer
 

De informatie op deze site is inhoudelijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld door en in opdracht van administratiekantoor Fred Kooistra 

Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen in de tekst en/of lay-out mogelijk onjuistheden of onvolkomenheden voorkomen. Administratiekantoor Fred Kooistra aanvaardt ten aanzien van deze mogelijke onjuistheden en/of onvolkomenheden en de daaruit voortvloeiende directe en/of indirecte schade geen enkele aansprakelijkheid. 

Verder vindt Administratiekantoor Fred Kooistra het belangrijk alle gebruikers er op te wijzen, dat geen rechten kunnen worden ontleend aan de op deze website opgenomen informatie. Administratiekantoor Fred Kooistra aanvaardt derhalve geen aansprakelijkheid voor mogelijke directe en/of indirecte schade welke voorvloeit uit het gebruik van deze informatie. 

De eventuele praktijkvoorbeelden op deze site zijn puur ter illustratie. Ieder advies is persoonlijk en kan afhankelijk van persoonlijke factoren en/of fiscaliteiten op essentiŽle punten dienen af te wijken van deze praktijkvoorbeelden.

 

x

Home